Звршна обработка: Стар месинг

Ротирачки прекинувач во крем боја

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

2 LED ламби

3 Алумуниумски филтери за маснотии

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на мотор: 275 W

Бучава: 50 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 326 439 549 794
Бучава [dB(A)]: 50 57 62 71
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

90

Boja

Крем, Крем & месинг

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg