Завршна обработка: Стар месинг

Ротирачки прекинувач во крем боја

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

4 LED ламби

3 Алумуниумски филтери за маснотии

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на мотор: 275 W

Бучава: 51 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 321 385 549 796
Бучава [dB(A)]: 47 59 61 70
Tip aspiratora

Островски

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

90

Boja

Крем, Крем & месинг

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg