Опис

Контролни копчиња

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

LED ламба: 4

Филтер за маснотија

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 720 m3/h

Моќ на моторот: 270 W

Бучава: 57 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 300 450 600 680
Бучава [dB(A)]: 57 67 71 73
Tip aspiratora

Вграден

Usisna aspiratora

720

Sirina aspiratora

60

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg