Smeg KLF03WHMEU грејач за вода во ретро дизајн

Естетика:

 • Retro stil 50-ти
 • Куќиште мат бела боја
 • Заоблен ротирачки прекинувач за контрола на апаратот од нерѓосувачки челик,осветлен
 • Делот за сипување од нерѓосувачки челик
 • Хромирана рачка

Технички карактеристики:

 • Капацитет 1,7 l
 • Капак кој лесно се отвара
 • Двојна индикација за наполнетост: во литри и во број на шолји
 • Заменлив филтер за каменец од нерѓосувачки челик
 • Автоматско исклучување на 100°C
 • Автоматско исклучување доколку апаратот е празен
 • Постолје на кое апаратот се врти за 360°
 • Потопен (невидлив) грејач
 • Самонамотувачки кабел
 • Нелизгачки ногарки
 • Моќ 2400 W

Општи карактеристики:

 • Димензии В x ш x Д 260 x 223 x 170 mm
 • Маса на празен апарат 1,3 kg
 • Максимална должина на кабел 1 m

Приклучување на напон:

 • 220240 V/50Hz

Smeg KLF03WHMEU

Boja

Мат бела

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Klf

max. 1,7 l. 100 °C