Контролни рачки естетика Portofino

3 вшмукувачки брзини
Интензивен начин на вшмукување

2 LED сијалици (2 W)

3 филтри за маснотија од нерѓосувачки челик

Можност за ре-циркулација

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 815 m3/h

Моќ на моторот: 275 W

Бучава: до 67 dB (A)

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 288 421 630 781
Бучава [dB(A)]: 48 63 67 72
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

815

Sirina aspiratora

90

Boja

Црна

Estetika smeg

Portofino

Proizvodaci

Smeg