Завршна обработка: Крем

Ротирачки прекинувач естетика Coloniale

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

2 LED сијалици (2 W)

3 филтери за маснотии од нерѓосувачки челик

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на мотор: 275 W

Бучава: 63 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 331 439 547 788
Бучава [dB(A)]: 52 57 63 71
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

90

Boja

Крем, Крем & месинг

Estetika smeg

Colonial

Proizvodaci

Smeg