Ротационен прекинувач од нерѓосувачки челик

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

2 LED ламби

4 Алуминиумски филтри за маснотија

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на моторот: 275 W

Бучава: 49 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 326 439 554 784
Бучава [dB(A)]: 49 57 63 71
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

110

Boja

Крем

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg