Ротационен прекинувач од нерѓосувачки челик

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

2 LED ламби

3 Алумуниумски филтери за маснотии

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 820 m3/h

Моќ на мотор: 275 W

Бучава: 50 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 334 439 567 788
Бучава [dB(A)]: 50 57 63 70
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

820

Sirina aspiratora

90

Boja

Inox, Сатинирана

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg