Садопер со можност за порамнето вградување (дебелина 1 mm)

Бордура ширина 1 mm

Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблување на агли на корито: 15 mm

Димензии на корито: 340 x 400 x 200 mm

Ротирачко четвртасто тркало за управување со одвод

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: одвод, прелив, жабици за монтажа, сифон со приклучок за машина за миење на садови и автоматски подигнувач на сито во одводот

 

Tip ivice

Рамно вградување

Boja

Inox

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

45

Proizvodaci

Smeg