Пречник на заоблени агли на корито: 15 mm

Бордура ширина: 10 mm

Раб кој спречува прелевање

Ширина на секое корито: 34 cm

Длабочина на секое корито: 20 cm

Одвод на лева и десна страна

Припремен отвор за славина

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

 

 

Tip ivice

Standardna

Strana sudopere

Десна, Лева

Boja

Inox, Сатинирана

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Proizvodaci

Smeg