Антибактериска

Произведен од композитен гранит со засилена отпорност на гребење

Бордура ширина 10 mm

Димензии на десно корито: 340 x 430 x 235 mm

Димензии на лево корито: 340 x 430 x 235 mm

Пречник на заоблените агли на коритото: 80 mm

Припремен отвор за славина

Реверзибилен

Се испорачува со: цедилка, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење на садови

Tip ivice

Standardna

Boja

Антрацит

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

23.5

Materijal sudopere

Композитен гранит

Sirina korpusa sudopera

80

Proizvodaci

Smeg