Smeg MD22CUXславина со туш глава на извлекување

Завршна обработка:бакар

Агол на ротација: 360°

Керамички дискови за заштеда на вода и енергија

 

Slavina

Со туш глава

Boja

Бакарна

Proizvodaci

Smeg

Dizajn slavine

Модерен