Smeg MF11AV3еднорачна славина

Завршна обработка: Песок

Агол на ротација: 360°

Керамички дискови за заштеда на вода и енергија

Висина: 171 mm

Должина: 214 mm

 

Boja

Песок

Slavina

Без туш глава

Proizvodaci

Smeg