Завршна обработка: aнтрацит
Агол на ротација:
360°
Еднорачна батерија
Достапна во повеќе бои.

Slavina

Без туш глава

Boja

Антрацит

Proizvodaci

Smeg

Materijal slavine

Композитен гранит