Програми /Функции
Број на зони за готвење: 1
Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Управување
Начин на подесување: Kонтролни рачки

Зони за готвење
Централна – 1800 W

Технички карактеристики
Индикатор за преостаната топлина

Прибор
Сет на контролни рачки естетика LINEA

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 1800 W
Осигурувач (A): 8 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Dimenzii 51,2 × 31 × 7 cm
Tip ploce za kuvanje

Domino, Скара

Broj kuvajucih mesta

1

Sirina ploce

30

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Classic