Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4
Број на индукциски места за готвење: 4
Број на места за готвење со booster: 4

Управување
Начин на подесување: Контролни рачки

Зони за готвење
Напред лево – Индукција – 2300W – со booster 3000W – Ø 160 mm
Назад лево – Индукција – 1300 W – со booster 1400W – Ø 210 mm
Назад десно – Индукција – 2300 W – со booster 3000W – Ø 160 mm
Напред десно – Индукција – 1300 W – со booster 1400W – Ø 210 mm

Технички карактеристики
Електрични индикатори
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско детектирање на сад
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор за преостаната топлина
Заштита од неправилна работа

Прибор
Гребалка: 1

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 7400 W
Осигурувач(A): 33 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 11,5 kg
Dimenzii 57,5 × 66,5 × 13 cm
Boja

Бела

Brand

Smeg

Broj kuvajucih mesta

4

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg

Sirina ploce

60

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча