Дизајн

Inox боја

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Естетика Classic

Горилници:

Лево Wok двоен горилник – ултра брз: 5000 W

Заден лев – голем горилник: 2500 W

Преден лев-мал горилник: 1050 W

Преден десен-мал горилник: 1050 W

Заден десен-голем горилник: 2500 W

Сигурносни вентили

Ракување од напред

Рачки: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

90

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg