Напред лево– 3100 W

Назад лево – 1800 W

Назад десно – 1800 W

Напред десно – 1050 W

Емајлирани капаци за горилниците

Сигурносни вентили

Вртежен прекинувач странично поставен од нерѓосувачки челик

Алуминиумски модерни горилници

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Бела

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Selection