Напред лево – 3100 W

Назад лево – 1800 W

Назад десно – 1800 W

Напред десно – 1050 W

Емајлирани капаци за горилници

Сигурносни вентили

Ротирачки прекинувачи бочно поставени од нергосувачки челик

Алуминиумски модерни горилници

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Boja

Црна

Brand

Smeg

Broj kuvajucih mesta

4

Estetika smeg

Selection

Proizvodaci

Smeg

Sirina ploce

60

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча