Дизајн

Inox боја

Носачите на садови од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Лев – брз: 3900 W

Преден централен – полу-експрес: 1650 W

Заден централен – мал горилник: 1050 W

Десен – експрес: 2550 W

Сигурносни вентили

Ракувње од напред

Рачки: Сребрена боја

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

60

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg