Програми /Функции
Број на функции: 13
Број на автоматски програми за печење: 24
функција на чистење на рерната: Vapor Clean
Останати функции: Одржување топло, ECO светло,брз старт

Ракување со рерната
Дисплеј: Голем LCD екран
Осветлени рачни команди

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Опција за печење со помала ангажирана ел.моќ енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 40 l.
Бруто зафатнина на рерната: 50 lit.
Број на нивоа на печење: 3
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка со одбојник: 1 парче
Решеткаста полица за плех: 1 парче
Стакле плех: 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3100 W
Осигурувач (A): 14 A
Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz

Tip rerne

Комбинирана со микробранови

Estetika smeg

Linea

Konstrukcija rerne

Компактна рерна 60 x 45

Boja

Сребрена

Dizajn rerne

Модерен

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg