Соковник за споро цедење Cold Press Slow juicer, 50’s Retro Stil 50-ти,пастелно син

 • Телото и инката произведени од пластична маса
 • Прекинувачки заоблен лост за активирање и реверзибилна работа од нерѓосувачки челик

Технички карактеристики

 • Технологија на споро цедење – Cold Press – ‘Slow Squeezing Technology’ (SSTTM)
 • Ротации – број на вртежи во минута: 43 врт/min
 • Подесување на густината на цедениот сок
 • Садот за собирање на сок 500 ml произведен од материјал TRITANTM-
 • “Полжавот” за цедењеи четкичките на ротационото сито произведени од материјал ULTEMTM*
 • Четкичките на ротационото сито со 4 силиконски четкички за потполно чист цеден сок
 • Функција за реверзибилен начин на работа
 • Моќ: 150 W
 • Анти-лизгачки ногарки
 • Нето маса: 7.2 Kg

*Ultem е заштитено трговско име на компанијата SABIC

Прибор вклучен со испораката

 • 2 сита (фино и грубо)
 • 1 алатка за ставање
 • 1 сад за сок (1 L)
 • 1 контејнер за пулпа (1.6 L)
 • 2 четки за чистење
 • 1 книга со 12 рецепти и препораки за подготовка Cold Press сокови

Општи информации

Димензии (Длабочина x Ширина x Висина): 269.6 x 170.6 x 412.6 mm

Boja

Пастелна сина

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg