Дизајн

Антрацит боја

Носач на садви од лиено железо

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско уклучување

Горилници:

Преден лев – мал горилник: 1050 W

Заден лев – експресен: 2250 W

Централен – ултра брз: 5000 W

Заден десен – полу-eкспресен: 1650 W

Преден десен – полу-eкспресен: 1650 W

Сигурносни вентили

Управување од предна страна

Рачки: Meсинг

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

75

Boja

Антрацит, Антрацит & месинг

Estetika smeg

Cortina