Естетика:

 • Retro stil 50-ти
 • Куќиште од нерѓосувачки челик
 • Заоблен ротирачки прекинувач за контрола на апаратот од нерѓосувачки челик,осветлен

Технички карактеристики:

 • 2 широки отвори за кришки (36 mm секој)
 • Самоцентрирачки решетки
 • Автоматско исфрлање на кришките
 • Тацна за трошки на извлекување за лесно чистење
 • Прилагодлива должина на кабел
 • Нелизгачки ногарки
 • Моќ 1500 W

Функции:

 • 6 нивоа на печење
 • 3 претходно подесени програми: Затоплување,Одмрзнување, Ѓеврек

Опционен прибор:

 • TSSR02 Решеткасти штипки за сендвичи
 • TSBW02 Сад за подгревање на земички/кајзерици

Општи карактеристики:

 • Димензии В x Ш x Д: 215 x 394 (410 со заоблениот прекинувач) x 208 mm
 • Нето маса: 3,36 Kg
 • Максимална должина на кабел: 1 m

Приклучување на напон:

Напон (V): 220-240 V/ 50 Hz

Težina 3,5 kg
Dimenzii 22,4 × 36,6 × 24,8 cm
Boja

Хром

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg

Tip tostera

2 x 2 тоста