Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Димензии на лево корито: 450 x 400 x 180 mm

Димензии на десно корито: 300 x 400 x 180 mm

Пречник на заоблени агли на корито: 80 cm

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

Tip ivice

Подграден

Strana sudopere

Лева

Boja

Inox

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

18

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Proizvodaci

Smeg