Бордура ширина: 4 mm

Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблени агли на корито: 15 mm

Димензии на корито: 340 x 400 x 200 mm

Ротирачко четвртасто тркало за управување со одвод

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: oдвод, прелив, жабици за монтажа, сифон со приклучок на машина за миење на садови и автоматси подигнувач на сито во одвод

 

 

Tip ivice

SF Коса ивица

Boja

Inox

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

45

Proizvodaci

Smeg