Технички карактеристики:

Алуминиумски бокал

Anti-drip Spout технологија што ја одржува работната површина чиста

Нелизгачка подлога

Сито и метален конус за цедење од нерѓосувачки челик

Вртење во насока обратно од стрелките на часовникот

Приклучна моќ 70 W

Boja

Црвена

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg