Дизајн

Црна боја

Програми /Функции

Подготовка на еден или два напитоци од кафе истовремено
Екстракција на кафе само при доволно постигната темепратура
Функција на врела вода
Прилагодлива Stand-by функција
Stand-by подесување: 9 min/30 min/3 h
Подеслива количина на вода за подготовка на кафе
Подеслива температура за екстракција на кафето во 3 степени
Подесување на тврдоста на водата во 3 степени
Аларм за декалцификација

Управување

Копчиња за контрола: 3
Рачка

Технички карактеристики

Сад за вода на извлекување
Резервоар за вода: 1 l
Дозер за пареа
Нелизгачка подлога

Приклучување на напон

Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 1350 W
Осигурувач (A): 5.6 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Boja

Црна

Estetika smeg

50's Retro style

Proizvodaci

Smeg