Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Калено стакло – екстра бело
Копчиња за управување
Метален филтер што се мие и заменува
Далечинско

Плафонска верзија 120 cm

Мотор и ракување:
600 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтри:
Base 290 x 267 mm
Осветлување:
LED осветлување 2 x 14 W

Тежина на апаратот: 50 kg

Опционен прибор: Плафонски сет за рециркулационен режим (Slim мотор).

Tip aspiratora

Плафонски

Usisna aspiratora

600

Sirina aspiratora

120

Boja

Бела

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec