Карактеристики

Енергетска класа: G
Годишна потрошувачка: 178 KW/h
Климатска класа: SN-ST
Бучава: 32 dB(B)
Бруто зафатнина,вкупно: 307 l

Ракување и контрола

Дигитален LC дисплеј со команди на допир
Број на температурни зони: 2
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 20°C
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен
SoftSystem на затварање на вратата

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 83
Осветлување: LED осветлување
Број на полици: 10
Од тоа,со телескопски водилки на извлекување: 8
Стаклена врата

Дополнителни карактеристики

Страна на отварање на вратата: на десно (можна е промена на страната)

Konstrukcija

Вграден

Sirina vinskog kabineta

57

Zapremina vinskogkabineta

307

No temp zone

2 темп. зони

Ugradna visina korpusa

178

Proizvodaci

Liebherr

Tip frizidera

Вграден