Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Електронско ракување
LED осветлување
Собирач на маснотии
Преграден филтер

Ѕидна верзија 80cm

Мотор и ракување:
950 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
Преграден филтер
Осветлување:
LED осветлување 2 x 1.2 W 3200K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Опционен прибор:екстерен мотор

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

950

Sirina aspiratora

80

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec