GK славина опремена со практично флексибилно црево за ракување со млазот.

Асиметричен облик, карактеристичен за производите од GK серијата дизајниран е на начин да одржува совршена хармонија на секој детал.

Завршна обработка: хромирана

Пречник на отворот за вградување на славината: Ø 35 mm

Димензии на постолјето: 62 x 64 mm

Агол на ротација: 360°

Максимална дебелина на работната плоча: 40 mm

Керамички дискови

Вклучена зајакната плоча

Slavina

Со туш глава

Boja

Хром

Proizvodaci

Foster