Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти AISI 304
Електронско ракување
LED осветлување
Метален филтер што се мие и заменува
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Ѕидна верзија 55 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top” 279 x 139 mm
“Top” 235 x 245 mm
Филтер тип 6
Осветлување:
Tопло LED осветлување 3 x 1.2W 3500K
Задно LED осветлување 2 x 8 W 5.500K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
50 cm

Маса на апаратот со висина 100 cm: 23 kg
Маса на апратот со висина 82 cm:
20 kg

Опционен прибор:поткровен мотор,екстерен мотор 1000 m3воздух, метален филтер за маснотии, крпа за бришење, топ филтер

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

55

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec