Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Периметарско вшмукување
Електронско ракување
LED осветлување
Метален филтер што се мие и заменува
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Ѕидна верзија 40 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Метален” 277 x 294 mm
Филтер тип 3
Осветлување:
Топло LED осветлување 2 x 1.2W 3200K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Опционен прибор:телескопска маска за одводен канал,поткровен мотор,екстерен мотор 1000 m3воздух,метален филтер за маснотија

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

40

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Fasteel

Proizvodaci

Falmec