Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Периметарско вшмукување
Електронско ракување
LED осветлување
Собирач на маснотии
“Baffle” филтери

Островска верзија 120 cm

Мотор и ракување:
950 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
Mетални “Baffle” 350 x 350 mm
Осветлување:
LED осветлување 6 x 1.2 W 3200K
Минимална одалеченост од плочата за готвење:
63 cm

Тежина на апаратот: 50 kg

Опциски прибор:поткровен мотор 1100 m3воздух, поткровен мотор 1300 m3воздух, екстерен мотор 1000 m3воздух, екстерен мотор 1500 m3воздух, крпа за чистење на челик

Usisna aspiratora

950

Sirina aspiratora

120

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Професионален

Proizvodaci

Falmec