Дисплеј:

Екран на допир

Технички карактеристики

Класа на енергетска ефикасност: F

Годишна потрошувачка на електрична енергија: 340 kWh

Нето зафатнина на фрижидерскиот дел: 425 l

Нето зафатнина на замрзнувачкиот дел: 131 l

Време на одмрзнување на фрижидерот: 15 часа

Капацитет на замрзнување: 18 Kg/h

Климатска класа: SN-T

Ниво на бучава: 41 dB(C)

Карактеристики на фрижидерскиот дел:

Број на полици подесливи по висина: 3

Број на фиоки за овошје и зеленчук : 2

Внатрешно LED осветлување

Број на подесливи прегради на вратата: 2

Број на прегради за шишиња на вратата: 1

Карактеристики на замрзнувачот:

Број на фиоки во замрзнувачот: 2

Ледомат

Димензии на апаратот:

Висина: 200 cm

Ширина: 90 cm

Длабочина: 61 cm

Konstrukcija frizidera

Вграден, Замрзнувач доле

Sirina frizidera

90

Tehnologije fz

NoFrost, Ледомат

Strana otvaranja vrata

од лево кон десно

Zapremina frizidera

425

Zapremina zamrzivaca

131

Proizvodaci

Smeg