*Aпаратот на сликата е островска верзија на аспиратор. Постои и ѕидна верзија на аспиратор.

Опис

Бело стакло
E.ion технологија на прочистување на воздух
LED осветлување
Top филтер за маснотии кој се пере и заменува
Контрола на допир сензор индикација на чистота на воздух во просторијата во облик на зелен лист
Периметарско вшмукување околу каленото стакло
Комбинирано со Carbon.Zeo филтерот кој се регенерира

Ѕидна верзија 67 cm

Мотор и ракување:
450 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top” 235 x 306 mm
Carbon.Zeo филтер
Осветлување:
LED oсветлување 4 x 1.2 W 3200 K

Тежина на апарат: 34 kg

Островска верзија 67 cm

Мотор и ракување:
450 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top” 235 x 306 mm
Јаглен Zeo филтер
Осветлување:
LED oсветлување 4 x 1.2 W 3200 K

Тежина на апарат: 32 kg

Носачи

Опциска должина на кабел

Опциски прибор: Carbon.Zeo комбиниран филтер

Tip aspiratora

Ѕиден, Островски

Usisna aspiratora

450

Sirina aspiratora

67

Boja

Бела

Falmec kolekcija

E.ion Систем

Proizvodaci

Falmec