Falmec GINEVRA BOSTON
ѕиден аспиратор ширина 90 cm традиционален облик и дизајн

Опис
Челик антрацит боја
Бакарна предна ивица
Метален филтер што се мие и заменува
Лизгачки прекинувач
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Плафонска верзија Falmec GINEVRA BOSTON 90 cm

Мотор и ракување:
600 m3воздух со 3 брзини на вшмукување
Филтери:
Base 235 x 245 mm
Јаглен филтер тип 2
Осветлување:
LED 2 x 2 W 2700 K
Минимална оддалеченост од електричната плоча за готвење:
52 cm

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

600

Sirina aspiratora

90

Boja

Антрацит

Falmec kolekcija

Classic

Proizvodaci

Falmec