*Aпаратот на сликата е ѕидна верзија на аспиратор. Постои и островска верзија на апаратот.

Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Калено црно стакло
Периметарско вшмукување
Метален филтер што се мие и заменува
Електронско ракување
LED осветлување
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Oстровска верзија75 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
Top Prestige
Јаглен филтер тип 6
Осветлување:
LED осветлување 4 x 1.2 W 4500 K
LED траки на внатрешниот дел за амбиентално светло
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Тежина на апаратот: 40 kg

Опциски прибор:Јаглен филтер за рециклационен режим, екстерен мотор 1000 m3воздух, поткровен мотор, крпа за бришење челик, Top филтер

Tip aspiratora

Островски

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

75

Boja

Црна

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec