* Апаратот на сликата е ѕидна верзија на аспираторот.

Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Обоено стакло
Електронско ракување
Периметарно вшмукување
LED осветлување
Подесливо амбиентално светло
Метален филтер што се мие и заменува
Можност за вшмукување одпозади
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Ѕидна верзија 67 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Base” 277 x 294 mm
Филтер тип 6
Осветлување:
LED осветлување 2 x 1.2 W 3200 K
LED осветлување 3 x 1.2W 3200 K за подесливо задно осветлување
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Маса на апаратот: 24 kg

Опционен прибор:јаглен филтер за рециркулационен режим,поткровен мотор,екстерен мотор 1000 m3воздух,метален филтер за маснотија,крпа за чистење од челик,повисока островска верзија,ѕиден продолжеток

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

67

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Mirabilia

Proizvodaci

Falmec