Опис

Калено бело или црно стакло
Предната рамка од челик
Контрола на допир
LED осветлување
Амбиентално LED осветлување
Топ филтер за маснотии што се мие и заменува
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот
Можност за вшмукување отпозади
Опциона телескопска маска за одводниот канал

Ѕидна верзија 85

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Top”
Јаглен филтер
Осветлување:
LED осветлување 2 x 1,2 W – 3.200K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
53 cm

Маса на апаратот 85 cm: 22 kg

Опциона телескопска маска за одводниот канал

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

85

Boja

Бела, Црна

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec