*Aпаратот на сликата е островска верзијана аспираторот. Постои и ѕидна верзија на апаратот.

Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Топ филтер за маснотија што се пере и заменува
Електронско ракување
LED осветлување
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Ѕидна верзија 35 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
Top Polar
Јаглен филтер тип 6
Осветлување:
LED осветлување 3 x 1.2 W
LED светлечки прстен 5.500K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Маса на апаратот: 24 kg

Опционен прибор: Јаглен филтер за рециркулационен режим, екстерен мотор1000 m3воздух,поткровен мотор,крпа за бришење,челик

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

35

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec