Опис

Брусен челик отпорен на допир на прсти
Air Falmec филтер за маснотија што се мие и се заменува
Електронско ракување
LED осветлување
Јаглен филтер за рециркулирачки режим се испорачува заедно со апаратот

Ѕидна верзија 90 cm

Мотор и ракување:
800 m3 воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтери:
“Air Falmec” 278 x 301 mm
Јаглен филтер тип 3
Осветлување:
LED осветлување 2 x 1,2 W 3.200K
Минимална оддалеченост од плочата за готвење:
60 cm

Маса на апаратот: 17 kg

Опционен прибор:Јаглен филтер крпа за бришење челик,поткровен мотор,екстерен мотор 1000 m3воздух,ѕиден продолжеток, Air Falmec филтер

Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

90

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec