Опис

Брусен челик
Carbon.Zeo филтер
Контрола на допир

Мотор и ракување:
1000 m3воздух со 4 брзини на вшмукување

Филтери:
Carbon.Zeo филтер

Прибор:
Двојно хоризонтално преклопување
Спојка за Piano со еден влез и лев излез
Подлабока спојка со еден влез и мотор испод кабинетот со десен излез
Kit филтер Carbon.Zeo и решетка

Тежина на апаратот со мотор: 22 kg

Tip aspiratora

Worktop

Usisna aspiratora

1000

Sirina aspiratora

13

Boja

Inox

Falmec kolekcija

Design

Proizvodaci

Falmec