Дизајн

Црна боја, детали од бакар
Стакло

Прибор

Дрвен носач за прибор
Вински затворач со две тапи
Пампур за пенливо вино
Инка за точење на вина со тапа
Пампур без капење
Цврст челичен пампур за пенливо вино
Отварач за шампањ и пенливо вино
Отварач за Ghemme вино
Отварач за црвено вино
Вински термометар
Инка со дрвена рачка

Технички карактеристики

Механизам за отварање на врата: Push-pull
Максимална дозволена тежина: 15 kg
Максимално дозволено оптеретување на фиоката: 85 kg

Boja

Бакарна, Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg