Дизајн

Инох боја

Прибор

Дрвен носач за прибор
Вински затворач со две тапи
Пампур за пенливо вино
Инка за точење на вина со тапа
Пампур без капење
Цврст челичен пампур за пенливо вино
Отворач за шампањ и пенливо вино
Отварач за Ghemme вино
Отварач за црвено вино
Вински термометар
Инка со дрвена рачка

Технички карактеристики

Механизам за отварање на вратата: Push-pull
Максимална дозволена тежина: 15 kg
Максимално дозволено оптеретување на фиоката: 85 kg

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg