Дизајн

Сребрена боја, стакло

Прибор

Дрвен носач за прибор
Вински затворач со две тапи
Пампур за пенливо вино
Инка за точење на вино со тапа
Пампур без капење
Цврст челичен пампур за пенливо вино
Отварач за шампањ и пенливо вино
Отварач за Ghemme вино
Отварач за црвено вино
Вински термометар
Инка со дрвена рачка

Технички карактеристики

Механизам за отворање на вратата: Push-pull
Максимална дозволена тежина: 15 kg
Максимално дозволено оптеретување на фиоката: 85 kg

Boja

Сребрена

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg