Oпис
LED осветлување
LED амбиентално осветлување
Metallic јаглен филтер за маснотија што може да се мие и заменлив
Опционо далечински управувач
Периметарно вшмукување околу каленото стакло
Ротационен прекинувач
Circle.Tech технологија со Carbon.Zeo филтери

Островска верзија 74 cm

Мотор и ракување:
600 m3воздух со 4 брзини на вшмукување
Филтри:
“Top” 235 x 245 mm
Јаглен Zeo филтер
Осветлување:
LED 4 x 1,2 W – 4200 K

Маса на апаратот: 21 kg

 

Tip aspiratora

Островски

Usisna aspiratora

600

Sirina aspiratora

58

Boja

Сатинирана

Falmec kolekcija

Circle.Tech

Proizvodaci

Falmec