Dizajn
Црна боја, детали од бакар

Програми /Функции
Број на зони за готвење: 5
Број на зони за готвење на плин: 1
Број на индукциски зони за готвење: 4
Број на зони за готвење со booster: 4
Број на флексибилни зони: 2
Број на нивоа за моќ на готвење: 9
Прекинувач за палење и гасење
Начин на подесување: Контролни рачки,лизгачи

Опции
Автоматска функција за одржување на топла храна
Можност за затоплување на ниска температура
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетување: 4
Временски тајмер: 1
Опција за пауза
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Горилници
Централна лево
– Плин- ултра брз: 6000 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W
Заден централен – индукција – мулти зона – 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W- 24.0×18.0 cm
Преден централен – Индукција – мулти зона – 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W- 24.0×18.0 cm
Задна десно – мулти зона -Индукција – мулти зона- 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W- 24.0×18.0 cm
Предна десно – мулти зона – Индукција – мулти зона – 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W- 24.0×18.0 cm

Мулти зона лево- Booster 3700 W
Мулти зона централна – Booster 3700 W – 38.5×23.0 cm
Мулти зона десно – Booster 3700 W – 38.5×23.0 cm

Прибор
Носач за Vok сад: 1

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V) : 380 – 415 V
Приклучна моќ (W): 7400 W
Осигурувач (A): 33 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg PM6954R

Težina 20,3 kg
Dimenzii 61 × 110,5 × 17,5 cm
Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Комбинирана

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

90

Boja

Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg