Smeg PM3953D

Дизајн
Црна боја,детали од челик

Програми /Функции
Број на места за готвење: 5
Број на места за готвење на плин: 1
Број на индукциски места за готвење: 4
Број на места за готвење со booster: 4
Број на флексибилни зони: 2
Број на нивоа за мок на готвење: 9
Прекинувач за палење и гасење
Начин на подесување: Контролни рачки,лизгач

Опции
Загревање под точката на вриење
Автоматска функција за одржување на јадењата топли
Можност за загревање на ниска температура
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетување: 4
Временски тајмер: 1
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Горилници
Централна лево- Плин – ултра брз: 6000 W
Заден централен – мулти зона- 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W – 24.0 x 18.0 cm
Преден централен – мулти зона- 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W – 24.0 x 18.0 cm
Задна десно – мулти зона – 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W – 24.0 x 18.0 cm
Предна десно – мулти зона – 2100 W – со booster 2500 W – со дупли booster 3000 W – 24.0 x 18.0 cm

Централна мултизона – booster 3600 W – 38.5x 23.0 cm
Десна мулти зона – booster 3600 W – 38.5x 23.0 cm

Прибор
Носач за Vok сад: 1

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V) : 380-415 V
Приклучна моќ (W): 7400 W
Осигурувач(A): 33 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Smeg PM3953D

Težina 20,3 kg
Dimenzii 61 × 110,5 × 17,5 cm
Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Комбинирана

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

90

Boja

Црна

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg